July 12, 2017

Hostel Consulting

Ko smo mi?

Mi smo grupa mladih koja je u prethodnih deset godina proputovala Evropu i svet upoznajući različite kulture, sarađujući sa ljudima sa svih kontinenata, baveći se poslovima u različitim sferama. Neki od nas bave se digitalnim komunikacijama, neki biznisom, neki razvojem fondacija i treninzima veština. Neki su veterinari, neki su bili predsednici opština ili preduzetnici.

Do sada smo spavali i boravili u preko 150 različitih smeštaja – od kampova sa šatorima ili prikolicama, preko vojnih bunkera, adaptiranih škola, različitih hostela i hotela, do prvoklasnih hotela sa pet zvezdica.

Šta nudimo?

Nudimo pomoć u razvoju hostela i smeštaja za različite ciljne grupe, razvoj komunikacije i sajtova vašeg hostela, izradu aplikacija, kao i konsultovanje o drugim relevantnim aspektima rada hostela ili smeštaja.

Naš tim je tu za sve vaše potrebe. Bez obzira da li vam treba novi sajt, aplikacija koja će vam pomoći sa bukiranjem, razvoj bloga koji će naterati klijente da obrate pažnju na vas, Facebook ili Google oglašavanje vašeg hostela koje će vaša ciljna grupa sigurno primetiti, formiranje ponude u odnosu na ciljnu grupu, priprema vašeg nastupa na internetu, možemo da vam ponudimo neophodnu uslugu.

Na TripAdvisor-u ili HostelWorld-u imaćete sjajne ocene koji će vas preporučiti novim gostima, a mi smo tu da vam pomognemo u tome. Naši kontakti sticani su godinama, i omogućavaju nam pristup ciljnoj grupi u celoj Evropi. To nam dozvoljava da ukoliko to želite ideje koje imate testiramo kroz fokus grupe u kratkom roku.

Zašto ne otvorimo svoj hostel kad smo toliko pametni?

Svako od nas radi svoje redovne poslove u različitim industrijama i na različitim pozicijama. Volimo svoje poslove i gradimo svoje karijere van ugostiteljstva. Kombinujući naše znanje i iskustvo formirali smo uslugu kojom želimo da pomognemo da se hosteli u Srbiji dobro pozicioniraju, privuku klijente iz cele Evrope i regiona.

Osim toga, želimo da promovišemo Srbiju kao turističku destinaciju koja može da ponudi mnogo. Putujući smo videli da uz dobre ideje Srbija može da bude jedna od najpopularnijih destinacija mladih u Evropi. Mislimo da su upravo hosteli ti koji mogu da iznesu te ideje. Naš tim nije sastavljen isključivo od ljudi iz Srbije, što nam omogućava da uporedimo ponude, tržišta, i dodatno razvijemo vaš biznis.

Zašto treba da nas kontaktirate?

Zato što zbog svojih poslova imamo kontakte u celoj Evropi, i lako možemo da formiramo fokus grupe koje će oceniti vašu aktuelnu ponudu, i dati preporuke korisnika za unapređenje. U odnosu na to formiraćemo ponudu samo za vas. Ne postoje dva ista hostela, pa ne postoje ni dve iste ponude. Zajedno ćemo dogovoriti koja je naša uloga.

Ako se obratite marketinškoj agenciji velika je verovatnoća da će vam uslugu pružati neko ko nema iskustvo koje ima naš tim. Pri tom, dobijate samo jednu uslugu. Mi nudimo više – nudimo ideje koje će razviti vaš posao, ideje zbog kojih će o vašem hostelu da se priča.